Direct bellen

06-46246966

Model Baarda

Ontplooiing van Potentieel: BLUEBRD’s reis met Model Baarda

Bij BLUEBRD streven we voortdurend naar innovatieve benaderingen die individuele talenten en organisatiebehoeften harmoniseren. Onze nieuwste reis brengt ons samen met Model Baarda, een model dat de traditionele grenzen van beloning en talentontwikkeling doorbreekt.

De essentie van toegevoegde waarde

Model Baarda gaat verder dan de gangbare benaderingen door belonen te koppelen aan toegevoegde waarde. Bij BLUEBRD erkennen we dat elke medewerker een unieke mix van kennis, vaardigheden en probleemoplossend vermogen bezit. In de formule TW = K x POV (Toegevoegde Waarde = Kennis x Probleemoplossend Vermogen) vinden we een krachtige weergave van de impact die individuen kunnen hebben.

Gijs staat voor een whiteboard

Acht rollen, oneindige mogelijkheden

Het onderscheidende kenmerk van Model Baarda is de verfijning van acht rollen die de diverse toegevoegde waarde van medewerkers belichten.

Hulpkracht, Vakkracht, Allrounder, Vakspecialist, Professional, Generalist, Leider en Strateeg

Elk niveau brengt unieke kwaliteiten en kenmerken met zich mee. Bij BLUEBRD omarmen we deze diversiteit als de sleutel tot een rijke en wendbare organisatie.

Waarom past Model Baarda bij BLUEBRD?

Individueel Gericht: Net zoals Model Baarda individuen niet enkel ziet als functietitels, maar als unieke bijdragers, zo geloven wij bij BLUEBRD in het ontplooien van de individuele kracht voor organisatorisch succes.

Flexibiliteit en wendbaarheid: De overgang van functiewaardering naar individu- en resultaatgericht belonen, zoals voorgesteld door Model Baarda, weerspiegelt onze toewijding aan flexibiliteit en wendbaarheid. Dit past perfect bij onze visie op voortdurende groei en aanpassingsvermogen.

Focus op resultaten: Model Baarda benadrukt de resultaatgerichte benadering, en dit sluit naadloos aan bij onze overtuiging dat prestaties en resultaten de ware maatstaven zijn voor succes.

Herkenbaarheid en talentmatching

Het herkenbare gedrag dat elke rol definieert, biedt niet alleen een helder kader voor individuen om zichzelf te begrijpen, maar stelt ons ook in staat om het juiste talent te matchen met de juiste taken. Bij BLUEBRD gaan we verder dan functiebeschrijvingen; we omarmen de rol als een unieke expressie van toegevoegde waarde.

Wat betekent dit voor jou?

Als individu kun je bij BLUEBRD rekenen op een benadering die niet enkel naar je functie kijkt, maar naar jou als een samenstelling van unieke kwaliteiten. Als organisatie betekent het dat we samen met jou streven naar een wendbare, op resultaten gerichte toekomst.

Ontdek de kracht van Model Baarda bij BLUEBRD. Laten we samen de deur openen naar ongekend potentieel en beloningen die echt resoneren met jouw toegevoegde waarde. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Jouw talent, onze focus, onbegrensde mogelijkheden.

 

Recente blogs

Organisatiescan amplitie

Organisatiescan van BLUEBRD

TMA-radar

Talent Motivatie Analyse