Direct bellen

06-46246966

Over Ons

Heb je het over BLUEBRD dan heb je het over Rob en Gijs

Over BLUEBRD

Wij geloven in de kracht van mensen en de invloed die ze hebben op succesvolle organisaties.

Onze missie is duidelijk: we willen individuen, teams en bedrijven helpen hun volledige potentieel te benutten. Bij BLUEBRD geloven we dat het in lijn brengen van passie, talent en competentie de sleutel is tot prestatieverbetering en werkgeluk.

Ambitie

Spreek je over BLUEBRD dan spreek je over ambitie als brandstof voor het bereiken van ieders doelen. We geloven dat sommige dingen onmogelijk lijken, totdat iemand opstaat en het gewoon doet. Ambitie drijft ons om grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken voor onszelf en onze klanten.

Nieuwsgierigheid

In een wereld waar de meesten luisteren om te antwoorden, omarmen wij een andere benadering. Begrijpen komt eerst. We zijn nieuwsgierig in alles wat we doen en dagen de status quo uit. Deze nieuwsgierigheid vormt de kern van onze innovatieve aanpak.

Ontwikkeling

Bij BLUEBRD begrijpen we dat stilstand gelijkstaat aan achteruitgang. Ontwikkeling is geen wens, maar een noodzaak. We omarmen voortdurende groei en dagen onszelf voortdurend uit om ons potentieel te ontsluiten en nieuwe manieren te verkennen om te groeien en te excelleren.

Verbinding

Heb je het over verbinding dan heb je het over BLUEBRD. Bij ons is verbinding de kern. Met wederzijdse openheid en transparantie bereiken we maximale resultaten. Sterke banden creëren effectieve samenwerking en waardevolle relaties. Wij gaan voor duurzame verbindingen, gedreven door vertrouwen, respect en gezamenlijke groei.

Eigenzinnigheid

We zijn geen meelopers en geen tegendraadse critici. Met een positief-kritische houding analyseren we vraagstukken en delen we eerlijke, goed onderbouwde meningen. Dit is de basis van onze betrouwbare en doordachte aanpak.

Bij BLUEBRD delen we deze waarden en zetten we ze in om jou en jouw organisatie te helpen groeien, slagen en gedijen. Samen werken we aan een toekomst vol verbinding, ambitie, nieuwsgierigheid, ontwikkeling en eigenzinnigheid. Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken.

Ons Team

Rob

Sales | Handelaar | Oldtimer | Autofanaat | Direct | Senior Recruitment

Gijs

Ambitieus | Bourgondiër | Lekker man | HR Projecten | Salarishuis | Performance Management | Coaching | Trainingen

Danny

Sociaal | Behulpzaam | Recruitment | Resultaatgericht

Samenwerking gestart

In het bourgondische hart van Limburg ontstond BLUEBRD, opgericht door de gedreven visionairs Gijs Huth en Rob Knubben. Als medeoprichter is Gijs de drijvende kracht achter HR-projecten, salarishuizen en performance management. Zijn ambitie, gecombineerd met een voorliefde voor coaching en trainingen, vormt de kern van BLUEBRD’s succesverhaal.

Aan de andere kant van het spectrum staat Rob Knubben, een gepassioneerde senior recruiter, die niet opgeeft totdat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Zijn liefde voor oldtimers en directe aanpak brengen een unieke dynamiek in BLUEBRD’s senior recruitment.

Samen hebben Gijs en Rob BLUEBRD tot de expert gemaakt die het nu is, met een focus op recruitment, consultancy, coaching en re-integratie in Limburg. In hoofdplaatsen zoals Maastricht, Sittard, Heerlen en Venlo streven ze naar het ontketenen van het volledige potentieel op het gebied van people & performance binnen organisaties. Vanaf de start heeft BLUEBRD een voortdurende toewijding aan succesvolle samenwerkingen, waarin zowel zakelijke behoeften als individuele groei centraal staan. Bij BLUEBRD gaat het niet alleen om recruitment; het gaat om het creëren van duurzame oplossingen en het ontwikkelen van talent, gedreven door passie, ervaring en een persoonlijke touch.