Direct bellen

06-46246966

Re-integratie start bij BLUEBRD

Een Nieuwe Start voor Succes

Een frisse start tijdens een re-integratie gesprek

Bij BLUEBRD leggen we sterk de nadruk op de kracht van een frisse start en herstel. Onze re-integratiediensten zijn speciaal ontworpen om individuen met succes te begeleiden bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt na een periode van ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere uitdagingen. Onze benadering is gebaseerd op het begrip dat dit traject een gevoelige en individuele reis is. We geloven in een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden van elk individu. Onze ondersteuning omvat zowel praktische als emotionele aspecten, waardoor individuen de mogelijkheid krijgen om een nieuwe start te maken.

Onze Benadering

Wij begrijpen dat terug aan het werk gaan naar lange tijd van ziekte of afwezigheid een gevoelige en individuele traject is. Onze aanpak is op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en omstandigheden van elk individu. We bieden zowel praktische als emotionele ondersteuning om hen te helpen een nieuwe start te maken.

Individuele Begeleiding

Onze coaches werken nauw samen met individuen om hun vaardigheden, zelfvertrouwen en zelfstandigheid te herstellen. We bieden training, loopbaanadvies en psychosociale ondersteuning om hen te helpen de arbeidsmarkt met succes te betreden.

Samenwerking met Werkgevers

Wij werken ook samen met werkgevers om re-integratie soepel te laten verlopen. We helpen organisaties bij het creëren van inclusieve werkomgevingen en het aanpassen van werkplekken om de terugkeer van medewerkers te vergemakkelijken.

Bij BLUEBRD staan we klaar om individuen te ondersteunen bij hun traject en hen te helpen een nieuwe start te maken voor professioneel succes. Ontdek hoe onze re-integratiediensten een positieve impact kunnen hebben op jouw organisatie en individuen. Laat BLUEBRD jouw partner zijn in de reis naar herstel en groei.

Waarom Kiezen voor BLUEBRD Re-integratie?

Gelegen in Urmond hebben wij directe toegang tot de A2, waardoor we uitstekend bereikbaar zijn voor bedrijven in heel Limburg en Noord-Brabant. Reeds met succes bedienen wij bedrijven in steden als Sittard, Heerlen, Maastricht en Venlo. O.A.

Ervaren Re-integratiecoaches

Onze coaches hebben uitgebreide deskundigheid in het begeleiden van individuen door re-integratieprocessen. Ze zijn zich bewust hoe gevoelig dit proces is en streven dan ook naar discrete samenwerkingen. 

Op Maat Gemaakte Programma's

We begrijpen dat elke re-integratie-uitdaging uniek is. Daarom is geen enkel traject hetzelfde. Bij BLUEBRD zit je dan ook goed om de vereiste aangepaste oplossingen te vinden.

Empowerment en Herstel

Onze focus ligt op het herstellen van individuele kracht en zelfstandigheid. Zodat de medewerker empowered terug op de werkvloer. Met meer motivatie dan ooit daarvoor.

Maak nu een afspraak!