Direct bellen

06-46246966

Boek direct je
SLIM-Subsidie advies gesprek met Gijs

Wat kun je verwachten

Hoe zorgt BLUEBRD voor gemotiveerde werknemers?

Door jarenlange ervaring met coaching op individueel en team niveau en met behulp van het beproefde model Baarda. Gaan we kijken wat de toegevoegde waarde is van de medewerkers binnen de organisatie.

Hoe gezond is de organisatie nu?

Bij BLUEBRD hebben wij een organisatiescan ontwikkeld waarmee we de tempratuur van de organisatie meten. Op basis van de 4 pijlers van Amplitie.

Hoe zorgt de SLIM-Subsidie voor een aantrekkelijke prijs

Met de SLIM-Subsidie die kan oplopen tot €25.000 worden onze diensten ook financieel heel erg aantrekkelijk. Dus geen excuus meer voor de lang uitgestelde inrichting van het salarishuis., opleidingsstructuur of andere ontwikkelingen.

SLIM-subsidie

De SLIM-subsidie (Subsidieregeling Leren en ontwikkelen In Mkb-ondernemingen) is een waardevolle Nederlandse overheidssubsidie die mkb-bedrijven helpt bij het bevorderen van leren en ontwikkeling. Bij BLUEBRD begrijpen we dat het aanvraagproces complex kan zijn. Daarom bieden wij ondersteuning om dit proces volledig voor jou te ontzorgen.

Kies voor BLUEBRD om het aanvraagproces voor de SLIM-subsidie te vereenvoudigen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruikmaakt van deze subsidie, zodat jouw bedrijf kan groeien en bloeien door gerichte werknemersontwikkeling.

Doelgroep: MKB-bedrijven, inclusief landbouwbedrijven en grootbedrijven in de horeca- of recreatiesector.

Financiering: Ondersteunt projecten gericht op leren en ontwikkelen, zoals het opzetten van een bedrijfsschool, loopbaanadviezen voor werknemers, of het stimuleren van een leercultuur.

Subsidiebedrag: De subsidie dekt een significant deel van de kosten, aangepast aan bedrijfsgrootte en projecttype.

Toepassingsgebieden: Geschikt voor trainingen, workshops, coaching, en andere educatieve initiatieven die werknemersontwikkeling bevorderen.

Aanvraagproces: Wij begeleiden je door de aanvraagperioden en zorgen ervoor dat jouw aanvraag aan alle eisen voldoet.